KWALITEIT EN VEILIGHEID

Wij zijn gericht op kwaliteit en goede communicatie met onze klanten

Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit is voor ons het nakomen van dátgene wat is afgesproken met de klant. Om dit te realiseren werken wij aan een kwaliteitshandboek met daarin de procedures en systemen volgens de daarvoor geldende ISO 9001 normen.

Onze filosofie is dat afspraken met klanten te allen tijde worden nagekomen en een duidelijk en open beleid te voeren waarin prijzen van te voren vastgelegd zijn. Dit onderbouwen wij door te werken aan duurzame relaties met onze klanten en aan een optimale prijs/prestatieverhouding. In samenwerking met de klant en met elkaar wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Zo kan een vlot en kwalitatief hoogstaand bouwproces worden.

Waar die grenzen liggen is moeilijk aan te geven want die veranderen doorlopend. Onze mogelijkheden worden steeds groter waarbij we adequaat inspringen op de veranderende behoefte en nieuwe ontwikkelingen.

Vooral omdat steeds meer klanten ervan overtuigd zijn dat onze organisatie dé strategische partner is als leverancier en dienstverlener, ziet het ernaar uit dat onze succesvolle groei ook de komende jaren zal voortduren.

Elke medewerker heeft zijn of haar eigen vakgebied en beschikt over een ruime schat aan kennis en ervaring. Wat voor functie hij of zij ook bekleedt, ieder heeft een toegevoegde waarde voor het bedrijf en is een belangrijke schakel in het totale bedrijfsproces.

Om te waarborgen dat kennis up to date blijft, wordt een gedegen opleidingsbeleid gevoerd. Hierdoor krijgt het personeel de ruimte om kennis uit te breiden en op peil te houden.

Betrouwbaarheid is gebaseerd op continuïteit welke wij garanderen middels onze kritische succesfactoren zoals onder andere ons enthousiaste team en het kunnen leveren van een optimale service en kwaliteit. Hierdoor zijn en blijven wij dan ook uw betrouwbare partner die een antwoord heeft op al uw vragen.

 
CONTACT MET MOSTACON B.V.

We zijn benieuwd naar uw project! Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!