parallax background
 
ONS BEDRIJFSPROFIEL

Wij zijn gericht op kwaliteit en goede communicatie met onze klanten

Gecertificeerde medewekers

Bij Mostacon staat veilig werken voorop. Onze medewerkers zijn daarom in het bezit van een geldig VCA basis of VCA leidinggevende certificering.

Eindproducten met CE markering

Onze producten worden gemarkeerd met een CE waardering voordat zij de fabriek verlaten. Zo kunnen we altijd de oorsprong herleiden.

Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit is voor ons het nakomen van dátgene wat is afgesproken met de klant. Om dit te realiseren werken wij aan een kwaliteitshandboek met daarin de procedures en systemen volgens de daarvoor geldende ISO 9001 normen.

Onze filosofie is dat afspraken met klanten te allen tijde worden nagekomen en een duidelijk en open beleid te voeren waarin prijzen van te voren vastgelegd zijn. Dit onderbouwen wij door te werken aan duurzame relaties met onze klanten en aan een optimale prijs/prestatieverhouding. In samenwerking met de klant en met elkaar wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Zo kan een vlot en kwalitatief hoogstaand bouwproces worden.

Meer dan 25 jaar ervaring!


Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we inmiddels een grote marktpositie opgebouwd. Veel grote ondernemingen waarderen onze kwaliteit, korte communicatielijnen en deskundigheid. Met een gedegen aanpak weten opdrachtgevers onze werkzaamheden op kwaliteit te waarderen.


Onze filosofie is een goed product leveren tegen een conforme prijs. Goede communicatie voor, tijdens en na het project.

Kom met ons in contact

Meer informatie over onze werkwijze en werkzaamheden welke voor u kunnen realiseren?

Neem gerust contact met ons op voor een informatief gesprek!